Από χιλιάδες ωμοφαγικές και υγιεινές σαλάτες, δυναμίτης συστατικών και ενέργειας που μπορεί να ετοιμάσει ο καθένας μας μέσα σε λίγα λεπτά.
1. Μισό μαρούλι, μια ολόκληρη ντομάτα, ένα γλυκό πιπέρι, ένα ματσάκι μαϊντανό
2. Μισό μαρούλι, μια ολόκληρο ντομάτα, τρεις μίσχοι σέλινο.
3. Μισό μαρούλι, μια ολόκληρο ώριμη ντομάτα, ένα κλαδάκι ραδίκι γαλλικό.
4. Ένα μεγάλο μαρούλι, τρία ματσάκια σέλινο, ένα μεσαίου μεγέθους αγγούρι.
5. Ένα ραδίκι, μια πράσινη πιπεριά, ένα μικρό κρεμμύδι.
6. Ένα τέταρτο κεφαλιού λάχανο, μια ολόκληρη ντομάτα, τρία ματσάκια σέλινο.
7. Ένα τέταρτο κεφαλιού λάχανο, τρία ματσάκια σέλινο, τρία καρότα.
8. Ένα μεγάλο πιάτο φρέσκο πράσινο σπανάκι, δύο μικρά κρεμμύδια, τρία ματσάκια σέλινο, ένα μικρό ματσάκι πίστια (μαρούλι νερού - Pistia stratiotes), ένα μεγάλο κόκκινο πιπέρι.
2. Μισό μαρούλι, μια ολόκληρο ντομάτα, τρεις μίσχοι σέλινο.
3. Μισό μαρούλι, μια ολόκληρο ώριμη ντομάτα, ένα κλαδάκι ραδίκι γαλλικό.
4. Ένα μεγάλο μαρούλι, τρία ματσάκια σέλινο, ένα μεσαίου μεγέθους αγγούρι.
5. Ένα ραδίκι, μια πράσινη πιπεριά, ένα μικρό κρεμμύδι.
6. Ένα τέταρτο κεφαλιού λάχανο, μια ολόκληρη ντομάτα, τρία ματσάκια σέλινο.
7. Ένα τέταρτο κεφαλιού λάχανο, τρία ματσάκια σέλινο, τρία καρότα.
8. Ένα μεγάλο πιάτο φρέσκο πράσινο σπανάκι, δύο μικρά κρεμμύδια, τρία ματσάκια σέλινο, ένα μικρό ματσάκι πίστια (μαρούλι νερού - Pistia stratiotes), ένα μεγάλο κόκκινο πιπέρι.
9. Ένα τέταρτο μαρούλι, μια ώριμη ντομάτα, ένα αγγούρι.
10.Μισό μαρούλι, δύο ρίζες μάραθο, δύο ραπανάκια.
11. Ένα τέταρτο λίβρας (115 g) φύλλα πικραλίδας, δύο μικρά καρότα, ένα μικρό κρεμμύδι.
12. Ένα μικρό ματσάκι νεροκάρδαμο, ένα αγγούρι, ένα κλαδάκι ραδίκι γαλλικό.
13. Ένα τέταρτο κεφαλιού λάχανο, ένα ματσάκι νεροκάρδαμο, ένα κλαδάκι ραδίκι γαλλικό.
14. Ένα μεγάλο ματσάκι φρέσκα φύλλα από ραπανάκια, μια μεγάλη ώριμη ντομάτα, τρία κλωναράκια σέλινο.
15. Μαρούλι, λάχανο, ραδίκια.
16. Μαρούλι, λάχανο, ραπανάκια και πράσινες γλυκές πιπεριές.
17. Μαρούλι, φρέσκο καλαμπόκι, ωμό σπανάκι.
18. Μαρούλι, κινέζικο λάχανο, κρεμμύδι ξερό ή κρεμμυδάκια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου